maandag 28 juni 2021

TALBOT HOUSE

 


Voor dat we naar huis gingen hebben we nog  een bezoekje gebracht aan het Talbot House. In het Talbot House kregen we de laatste uitleg over de Eerste Wereldoorlog. We zijn in het Talbot House ( huis ) zelf en in de tuin geweest. Ook  zijn we in het  kleine museumpje geweest. We hebben eerst een filmpje bekeken waar ze lieten zien hoe dat ze vroeger tijdens Eerste Wereldoorlog shows gaven.


Dan zijn we in het huis gaan kijken. Het huis was voor de soldaten die even niet moesten vechten. Daar konden ze tot rust komen, en ze maakten het gezellig zodat de soldaten zich thuis voelden. In het huis is iedereen zichzelf. Dan zijn we naar het kleine museumpje geweest. Daar konden we allemaal oude spullen, filmpjes en foto’s van vroeger herbekijken.


Ook zijn we nog in de tuin gaan kijken. Het was een redelijk grote tuin die typisch Engels was aangelegd. In de tuin stond ook een groot gebouw dat was de badkamer. Het was echt super LEUK, en we zijn ook meer te weten gekomen over de Eerste Wereldoorlog.

 

Van Leonie, Julie en Lin